Славута: поліцейські затримали 49-річного чоловіка за вимагання у підприємця 300 тисяч доларів США

Фото: hm.npu.gov.ua

Зловмисник вимагав грошові кошти під приводом повернення неіснуючого боргу. Поліцейські затримали його під час отримання частини зазначеної суми в розмірі 50 тисяч доларів США.

hm.npu.gov.ua

Працівники слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань та за процесуального керівництва прокуратури із залученням бійців спецпідрозділу «КОРД» затримали у райцентрі Славута 49-річного місцевого жителя, який займався вимаганням.

hm.npu.gov.ua

Під приводом повернення неіснуючого боргу із застосуванням погроз чоловік вимагав у 56-річного підприємця 300 тисяч доларів США.

hm.npu.gov.ua

25 лютого під час передачі зловмиснику частини зазначеної суми в розмірі 50 тисяч доларів США його затримали правоохоронці.

hm.npu.gov.ua

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 7 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання йому міри запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне