Славута: рятувальники надали бензогенератор, щоб медики вчасно завершили операцію

Фото: km.dsns.gov.ua

14 червня о 09:19 на пункт зв’язку Служби «101» від старшої медичної сестри Центральної районної лікарні міста Славута надійшло повідомлення про те, що під час операції у хірургічному відділенні раптом вимкнулось електроживлення. Через відсутність світла лікарі були не в змозі завершити операційні дії, тож були вимушені екстрено звернулись по допомогу до Служби порятунку.

km.dsns.gov.ua

Рятувальники миттю відгукнулись на прохання медиків. Силами особового складу першого відділення 18 Державної пожежно-рятувальної частини міста Славута здійснено чергування із забезпечення хірургічного відділення електроживленням за допомогою встановленого бензогенератора. Завдячуючи оперативності працівників ДСНС, операцію було успішно завершено.

Славутський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, що вчора затримали кримінального авторитета з Нетішина, який вимаг кошти у підприємця зі Славути. Робив він це систематично упродовж останніх трьох років, погрожуючи фізичною розправою та пошкодженням майна потерпілого. Останнього разу зловмисник вимагав у потерпілого 2 000 доларів США.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне