Славутський район: кінолог зі службовою собакою розшукали заблукалу в полі пенсіонерку

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

88-річна мешканка Славутського району майже півтори доби блукала в кукурудзяних полях за кілька кілометрів від дому і могла б загинути, якби її вчасно не знайшов залучений до пошуків поліцейський кінолог зі службовою собакою.

Близько п’ятої години вечора 17-го серпня до Славутського відділу поліції за допомогою звернулася мешканка с. Довжки, яка розповіла, що її старенька матір ще вранці пішла з дому і до цього часу не повернулася.

На пошуки жінки підняли усіх односельчан зниклої, працівників місцевої поліції та залучили кінологів з кінологічного центру ГУНП в Хмельницькі області.

Знайшли пенсіонерку аж наступного дня близько шостої години вечора. Бабуся провела у полях, намагаючись знайти шлях додому, майже півтори доби.

Інспектор-кінолог Тома Бугуняк розповідає, що йому разом з чотирилапим напарником – лабрадором Герою – довелося пройти пішки понад 15 кілометрів крізь зарості сої та кукурудзи, перш ніж вони вийшли на слід зниклої бабусі. Поліцейський та його пес провели на ногах більше шести години. На щастя, пошуки дали позитивний результат – бабусю повернули додому цілою та неушкодженою. 

До речі, службова собака Гера серед своїх чотирилапих «колег» з кінологічного центру вважається одним із найкращих фахівців саме з розшуку безвісти зниклих людей.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне