Славутський район: поліцейські взяли під варту чоловіка, який до смерті побив свою 37-річну дружину

Фото: hm.npu.gov.ua

Згідно ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України 41-річному жителю Славутського району може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Події мали місце у селі Перемишель Славутського району. 5 серпня увечері зловмисник сам повідомив до поліції, що виявив на подвір’ї тіло своєї дружини. Мовляв, вийшла на вулицю, впала і померла.

На місце невідкладно виїхала слідчо-оперативна група. На тілі жінки поліцейські виявили синці та забої, проте чоловік продовжував запевняти, що не причетний до цього. 

Судово-медична експертиза показала, що незадовго до смерті жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді травми грудної клітини, розриву печінки, що призвело до внутрішньої кровотечі, від чого вона і померла.

По даному факту слідчі одразу відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. У ході проведення слідчих дій чоловік загиблої таки зізнався у причетності до її смерті. Пояснив, що перебував у стані сп’яніння. Посварилися, і він побив дружину палицею. Та ще змогла вийти на вулицю, де впала і померла. 

Знаряддя вчинення злочину поліцейські вилучили. Чоловікові вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв зловмисника під варту.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне