Славутський район: вогнеборці ліквідували пожежу сухої трави на відкритій території

4 листопада о 14:29 виникла пожежа приватного житлового будинку на вул. Заводській в обласному центрі. За викликом прибули рятувальники 1 та 2 Державних пожежно-рятувальних частин. На той момент вогнем було охоплено стіни, вікна, двері, стелю й підлогу будинку. Завдяки злагодженим та оперативним діям бійців, пожежу вдалося локалізувати о 14:38 та ліквідувати — о 14:41, тим самим врятувавши будівлю від повного знищення полум’ям. Ймовірно, причиною пожежі стала необережність під час куріння. Під час пожежі ніхто не постраждав
Фото: ДСНС

22 серпня о 15:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на відкритій території поблизу с. Комарівка Славутського району. На місце події було негайно направлено відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Нетішин.

На момент прибуття підрозділу полум’ям було охоплено суху траву на площі 1 га існувала загроза поширення вогню на лісовий масив. Завдяки злагодженим та професійним діям рятувальників, вдалося не допустити поширення вогню на ліс. Пожежу було локалізовано о 15:23 та ліквідовано о – 15:29.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Нещасних випадків на пожежі не було.

 Славутський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне