Слідчі оголосили про підозру семи членам ОЗГ, які займались організацією грального бізнесу в регіоні

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Організатори та співорганізатори діяльності казино у м. Шепетівка підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України — незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей, вчинені організованою злочинною групою.

Підпільний гральний заклад функціонував у м. Шепетівка по вул. Валі Котика. Там проводились азартні ігри в покер, на гральних автоматах та комп’ютерах, на яких було встановлено спеціальне програмне забезпечення.

Вхід у гральний заклад був обладнаний відеоспостереженням. Всередину пропускали тільки постійних клієнтів — через задній двір у визначені дні і години.

https://hm.npu.gov.ua/

Наприкінці липня минулого року працівники управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП області за процесуального керівництва прокуратури та силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» провели 14 одночасних санкціонованих обшуків, в ході яких вилучили покерний стіл, гральні фішки в кількості понад 1000 штук, 36 одиниць комп’ютерної техніки, відеореєстратори, записники з борговими нотатками, грошові кошти, отримані від незаконної діяльності, тощо.

https://hm.npu.gov.ua/

У ході розслідування було проведено цілу низку додаткових обшуків та складних експертиз, результати яких доводять причетність підозрюваних до організації грального бізнесу.

Згідно санкції статті фігурантам може загрожувати покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне