Слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій троє осіб загинули і ще троє отримали травми

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 13 вересня, близько 22.55 години на трасі «Житомир — Чернівці» поблизу с. Слобідка-Рахнівська Кам’янець-Подільського району.

На трасі зіткнулись автомобілі «ВАЗ 21061» під керуванням 25-річного жителя с. Рахнівка та «ВАЗ 2105», за кермом якого перебував 45-річний житель с. Гринчук.

У результаті ДТП обидва водії, а також 43-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ 2105», жителька м. Одеса, від отриманих травм загинули на місці події.

Ще троє пасажирів із автомобіля «ВАЗ 2105» — двоє 46-річних чоловіків та 11-річний хлопчик, син загиблої, — отримали травми різного ступеня важкості і були госпіталізовані до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні.

https://km.dsns.gov.ua/

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) ККУ і наразі встановлюють усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, 13 вересня о 12:02 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожнього транспортну пригоду, що сталася поблизу с. Струга Кам’янець-Подільського району. Зіштовхнулися дві вантажівки – Volvo та ГАЗ-53. В результаті автопригоди травмувався водій Volvo.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне