Слідчі з’ясовують обставини ДТП на Деражнянщині, в результаті якої загинула жінка і п’ятеро людей травмувалися

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Слідчі відділу розслідування ДТП Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області розслідують дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якою одна жінка померла в реанімації та п’ятеро людей отримали травми.

Аварія сталася сьогодні, 3 серпня, близько 4-ї години ранку на автодорозі в с. Теперівка Деражнянського району. 32-річна жителька Деражні, керуючи автомобілем «MAZDA 323», не врахувала дорожньої обстановки, здійснила виїзд на смугу зустрічного руху та допустила зіткнення з зустрічним автомобілем «ВАЗ 2115», яким керував 42-річний мешканець району. 

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження різного ступеня важкості отримали водії обох транспортних засобів та четверо їхніх пасажирів. 29-річна пасажирка «Мазди» від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні лікарні.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 статті 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне