«Слуга народу» від Хмельниччини гуляє по Парламенту в шкарпетках

Фото: Варвара Квітка

Фото із обранцем опублікувала користувач Facebook Варвара Квітка. Окрім фото журналістка розмістила допис, у якому запитала нардепа причину його незвичного для Парламенту зовнішнього вигляд: виховання чи мале за розміром взуття?.

До обговорення екстравагантного вигляду депутата одразу долучились користувачі соцмереж. В обговорення активно долучився і сам депутат, який віджартовується і продовжує викладати фото своїх шкарпеток.

Нагадаємо, що до парламенту Олексій Жмеренецький пройшов по одномандатному мажоритарному округу №190 (Шепетівський, Полонський, Славутський райони, м. Славута, м. Шепетівка, м. Полонне). Під час балотування у коментарі «Новини. Хмельницький» Олексій Жмеренецький вказав, що «обрав 190 округ, адже, тут проживає моя дівчина».

13 липня на сторінці кандидата з’явилась інформація, що йому погрожували невідомі особи і вимагали, аби він зняв свою кандидатуру з перегонів. Пізніше Жмеренецький заявив, що поліція затримала двох осіб.

Під час судового розгляду, як з’ясував «Незалежний громадський портал», підозрюваний не міг висловити словесну погрозу тоді ще кандидату, оскільки є глухонімим.

Фото «Незалежний громадський портал»

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне