“Слуга народу” випадково засвітила у Раді нове кадрове рішення Зеленського на Хмельниччині – ЗМІ

Фото: https://telegraf.com.ua/

Одна з депутаток від президентської партії “засвітила” телефонну переписку, в якій йшла мова про нові кадрові рішення президента. Інформує НГП.

Відповідну фотографію вдалося зробити фотографу Телеграфа Яну Доброносову під час засідання сесії Верховної ради України, яке проходить в ці години в приміщенні парламенту.

Згідно з повідомленням, яке чиновниця отримала від відправника, який підписаний в її телефонів як “ООН”, наступним керівником Шепетівської районної державної адміністрації стане Каменяш Антон Антонович. Також у тексті, де відправник посилається на “перевірені джерела” зазначається, що майбутній голова РДА Шепетівського району Хмельницької області вже був в Офісі президента, де отримав погодження від Зеленського.

Варто відзначити, що згідно з інформацією, яка оприлюднена у декларації за 2018 рік на офіційному сайті Національної агенції з питань запобігання корупції (НАЗК), Каменяш Антон Антонович раніше займав посаду заступника начальника з інтендантського та комунально-побутового забезпечення у Державній установі “Замкова виправна колонія” (№58).

Окрім того, на порталі “Оpendatabot” вказано, що майбутній очільник Шепетівської РДА перебував на посаді викладача у Хмельницькій філії Академії державної пенітенціарної служби.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне