Смертельні ревнощі – за подвійне вбивство до довічного позбавлення волі засуджено жителя Хмельниччини

Фото: https://khmel.gp.gov.ua/
За публічного обвинувачення прокурорів Кам’янець-Подільської окружної прокуратури визнано винним 31-річного жителя Кам’янеччини в умисному вбивстві двох осіб, крадіжці та незаконному заволодінні автомобілем (п. 1 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 185, ч. 2 ст. 289 КК України).
 
Його засуджено до довічного позбавлення волі.
 
Подвійне вбивство сталось у травні минулого року в с. Жванець на Кам’янеччині. Троє знайомих, двоє чоловіків та жінка, разом розпивали алкоголь в помешканні засудженого.
 
На ґрунті ревнощів між чоловіками виникла бійка, під час якої господар будинку металевим розвідним ключем спричинив односельчанину смертельні тілесні ушкодження. Жінка намагалась розборонити чоловіків, але він і її вдарив ключем по голові, від чого потерпіла померла на місці події.
 
Щоб приховати вчинений злочин, зловмисник сховав тіла у підвалі будинку, де мешкав, ретельно прибрав оселю і втік у сусіднє село на автомобілі суперника, прихопивши ще й його мобільний телефон.
 
У поліцію звернулася матір вбитого. Вона повідомила, що її син зник. Аналогічні звернення надійшли від родичів вбитої жінки. Опитавши десятки людей, поліцейські розшукали та затримали вбивцю. У скоєному чоловік зізнався.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 
Читайте також: У м. Ізяслав в ДТП травмувалася 14-річна велосипедистка
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне