Сьогодні стартує опалювальний сезон у Шепетівці

Фото: shepetivka.com.ua

Таке рішення прийняли 3 жовтня члени виконавчого комітету Шепетівської міської ради на позачерговому засіданні. Повідомляє сайт міста Шепетівка.

Головуючий на засіданні міський голова Михайло Полодюк зауважив, що до міської ради уже зверталися люди із повідомленням, що у деяких садочках і школах холодно. У зв’язку з цим та з очікуваним пониженням середньодобової температури відповідно до вимог законодавства виконавчий комітет підтримав запропонований проєкт рішення.

Зокрема, опалювальний сезон розпочнеться у всіх дошкільних навчальних закладах міста та у школах, де вже встановлені модульні котельні, в тому числі й у Шепетівському навчально-виховному комплексі №3 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Н. Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою». На завершальному етапі встановлення модульної котельні у Шепетівській спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів і курсів. На цей час у школі-інтернаті облаштовані електричні засоби обігріву.

Також сьогодні розпочнеться опалювальний сезон  у закладах культури, спорту, соціальної сфери міста, комунальних закладах охорони здоров’я, що знаходяться на території Шепетівки.

За матеріалами прес-служби Шепетівської міської ради

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне