Спіймали шепетівчанина, який навесні обікрав чужий будинок

Фото: shepetivka.com.ua

В травні 2019 року до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя м. Шепетівка. Повідомляє сайт міста Шепетівка.

Він був раніше судимим за вчинення злочину проти встановленого порядку несення військової служби. А 21 березня 2019 року, вибивши шибку віконного скла, через отвір проник у житло, де таємно викрав комп’ютер в зборі, пізніше два масляних електричних конвектори та пилосос, завдавши майнової шкоди на загальну суму 4915,01 грн.

Ухвалою Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області від 03.10.2019 оголошено розшук обвинуваченого, а судове провадження зупинено до розшуку останнього.

Згідно повідомлення начальника Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області від 16.12.2019 року, у ході проведення оперативно-розшукових заходів по встановленню місцезнаходження обвинуваченого, останній 16.12.2019 року згідно протоколу затримання особи, підозрюваної у вчиненні злочину затриманий працівниками Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області на виконання ухвали Шепетівського міськрайонного суду від 03.10.2019 року.

Кримінальне провадження по обвинуваченню С. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України – відновлено та призначено судове засідання.

За повідомленням прес-служби суду

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне