Співпраця та взаємодія поліції з населенням в дії

17
Фото: .facebook.com

Учора, близько 1-ї години ночі, на вулиці Вайсера, патрульні отримали виклик про вчинення домашнього насильства.

Прибувши на місце події, громадянка повідомила інспекторам, що її співмешканець 1982 року народження, виражається у її бік нецензурною лайкою. Вчиняє умисні дії фізичного та психологічного характеру.

Патрульні оформили на громадянина адміністративний протокол за статтею 173-2 КУпАП, під час складання якого жінка повідомила також інспекторам про те, що декілька днів назад у одному із населених пунктів Хмельницького району, її співмешканець викрав велосипед. Та заховав його на вулиці Прибузькій, на території незавершеного будівництва.

Отримавши інформацію про правопорушення, патрульні направились за вказаною адресою для перевірки інформації. Прибувши на місце події, інспектори виявили вищевказаний велосипед.

Патрульні затримали ймовірного крадія, на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Яка і встановить власника велосипеда та причетність громадянина до вчинення крадіжки.

Патрульні дякують заявниці за співпрацю та допомогу. Ця ситуація яскраво демонструє ефективність Community Policing. Коли небайдужість громадянки допомогла патрульним швидко та ефективно відреагувати на правопорушення.

Закликаємо усіх громадян, не будьте байдужими та повідомляйте на службу 102 про правопорушення, очевидцями яких ви стали.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне