Співробітники Шепетівського райуправління поліції вирахували крадія із сусідньої області

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Чоловік обікрав один із сільських магазинів на Шепетівщині. Допомогли викрити зловмисника поліцейські із Житомирської області.  

8 листопада до поліції звернулась власниця магазину у с. Рилівка, що на Шепетівщині. Жінка повідомила, що вночі до її крамниці проникла невідома особа і викрала продовольчі товари та кошти.

На місці члени слідчо-оперативної групи встановили, що злодій зірвав навісний замок та пошкодив вікно і таким чином проник у приміщення.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів у поле зору правоохоронців потрапив 55-річний мешканець с. Забара, що на Житомирщині. За інформацією колег із сусідньої області, чоловік ніде не працював, раніше промишляв крадіжками.

Під час перевірки цієї інформації поліцейські встановили, що фігурант в період скоєння крадіжки перебував на території Шепетівського району. Правоохоронці розшукали зловмисника. Він зізнався у скоєному і добровільно видав викрадене.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України — крадіжка, поєднана з проникненням. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 6 років. Слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне