Спортсмени Хмельниччини отримали призові місця на Всеукраїнському турнірі з боксу

Фото: Старокостянтинівська міська рада

З 1 по 7 квітня у місті Корсунь-Шевченківський у Черкаській області відбувся Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків та дівчат. Хмельниччину представляли дев’ять дітей. Двоє вихованців Старокостянтинівської ДЮСШ на цих змаганнях отримали призові місця.

Про це розповів Суспільне Хмельницький тренер з боксу Андрій Ляшук.

У Всеукраїнському турнірі взяли участь 144 боксери з 17 областей України та Києва. Хмельниччину представляла команда у складі дев’яти дітей 2010-2011 років народження — це шість хлопчиків та троє дівчат, пояснив тренер.

“Перше місце на змаганнях посіла Василина Оласюк, а третє місце — Ілля Загоруйко. Вони є вихованцями Старокостянтинівської ДЮСШ. Вони нагороджені цінними подарунками, грамотами та медалями”, — розповідає Андрій.

Тренер поділився своїми враженнями від турніру.

“Хотілось, щоб спортсмени більше відкривались та показували свої вміння. Завжди хочеться трішки більше та краще”, — говорить Андрій Ляшук.

За словами тренера, наразі його вихованці готуються до основних змагань —Всеукраїнського турніру з боксу, який пройде 25 травня 2024 у Чернівецькій області. Переможці тих змагань поїдуть на Чемпіонат Європи.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне