Срібло та бронза Чемпіонату України зі спортивного водного туризму у спортсменів Хмельниччини

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

Нещодавно завершився Чемпіонат України зі спортивного водного туризму, який проходив на р. Черемош, поблизу с. Дземброня Верховинського р-ну Івано-Франківської області. Спортсмени Хмельниччини (ще недавно вихованці Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді), виступали у класі суден К1 (каяки) – Конончук Тарас, С2 (катамаран двомісний) – Ващук Вадим та Михайлюк Юрій, та С4 (катамаран чотиримісний) – Ващук Дмитро, Домбровський Ілля, Михайлюк Марія та Цюх Богдан. Програма змагань складалася із чотирьох дистанцій: «Ралі», «Слалом», «Рятувальні роботи» та «Спринт». Підсумок Чемпіонату підводився у кожному класі суден окремо.

https://www.adm-km.gov.ua/

У підсумку, за результатами виступу на дистанціях Чемпіонату Конончук Тарас виборов «срібло» у класі суден К1, екіпаж С4 «бронзу», а екіпаж С2 в надзвичайно запеклій боротьбі став п’ятим. Зважаючи на те, що у минулому році через загальнонаціональний карантин Чемпіонат України зі спортивного водного туризму не проводився, вважаємо виступ наших спортсменів надзвичайно вдалим, адже такий результат є першим в історії розвитку цього виду спорту на Хмельниччині.

https://www.adm-km.gov.ua/

Тому побажаємо збірній команді та їхньому тренеру Ващуку Дмитру Петровичу (Президент Хмельницької обласної Федерації спортивного туризму, керівник гуртків Хмельницького ОЦТКУМу) подальших спортивних звершень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне