Старокостянтинівські рятувальники приборкали пожежу житлового будинку

11
Фото: km.dsns.gov

7 квітня о 21:39 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у селі Коржівка. Про займання повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення рятувальників. По прибуттю на місце пожежі було встановлено, що полум’ям охоплено частину будинку на площі 40 кв.м, існує ймовірність поширення вогню на поруч розташовану господарчу споруду. Вогнеборцям вдалося за лічені хвилини приборкати полум’я та не дати йому розповсюдитись на всю площу будівлі. До ліквідації пожежі було залучено місцеву пожежну команду с. Вишнопіль.

2

km.dsns.gov

Пожежу було локалізовано о 22:21 та ліквідовано о 22:24.

Причина пожежі наразі з’ясовується.

Травмованих та загиблих на місці події не було.

Нагадаємо, що на Хмельниччині двічі палала суха трава. У Теофіпольському та Полонському районах рятувальники ліквідували пожежі сухої трави. 7 квітня о 20:48 на пункт зв’язку 36-го державного пожежно-рятувального поста надійшло повідомлення про те, що в с. Човгузів Теофіпольського району виникла пожежа сухої трави на великій площі. Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Теофіпольського району, силами аварійно-рятувального підрозділу було ліквідовано пожежу в найкоротший термін. А вже 7 квітня о 21:50 на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення від мешканця м. Полонне про пожежу сухої трави  за межами населеного пункту м. Полонне.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне