Старокривинські активісти власними силами ремонтують зупинку

Старокривинські активісти власними силами ремонтують зупинку
Фото: www.netishynrada.gov.ua

Що потрібно для того, аби в селі відремонтувати зупинку громадського транспорту? Хтось скаже, що на це потрібні тисячі гривень та місяці наполегливої праці. Проте жителі Старого Кривина вважають інакше та на власному прикладі доводять, що привести до ладу зупинку можна і за менші фінанси, головне було б бажання та кілька десятків пар сильних чоловічих рук.

Дах, що протікає, облущена штукатурка, старий, напіврозвалений павільйон – так в останні роки виглядала сільська зупинка, яка розташована на дорозі загального користування і знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області. Приватний підприємець, який вже давно мав зробити її поточний ремонт, ніяк не міг взятися до роботи. Однак, за ініціативи місцевих активістів, 8 квітня ремонтні роботи розпочалися.

«Усі небайдужі мешканці об’єдналися, щоб привести до ладу зупинку, яка є обличчям села», – розповідають ініціатори акції.

Селяни закупили усі необхідні матеріали, фарбу активістам надав односельчанин безкоштовно, наразі спеціалісти почали штукатурити стіни. На сьогоднішній день пророблений великий шматок роботи, однак, найцікавіше попереду.

Старокривинці хочуть прикрасити зупинку, а тому, місцева художниця її розмалює. Який малюнок буде окрасою місця очікування транспорту активісти поки не знають, проте запевняють, що це буде щось пов’язане з історією села. Нехай все вдасться!

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне