Створюємо рівні можливості для всіх українців. Сервісні центри МВС Хмельниччини надають послуги особам з інвалідністю

Фото: МВС
Люди з інвалідністю мають бути видимими, щоб суспільство сприймало кожного, як свого повноцінного члена. Усі мають право реалізовувати свій потенціал незалежно від свого фізичного стану.
 
Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру МВС у рамках реалізації флагманського проєкту МВС «Автошкола для осіб з інвалідністю» для складання теоретичної частини іспиту звернувся військовослужбовець 8 окремого гірсько – штурмового батальйону Яромир Сливка.
 
У березні минулого року 25-річний юнак підписав контракт із Силами оборони. На жаль, під час боїв на Донецькому напрямку отримав поранення, а з ним – втратив нижню кінцівку. Хлопець пройшов довгий шлях: операції, лікування, протезування.
 
«У цьому світі немає нічого неможливого. Все можливо. Все кожному під силу, але головне мати бажання. Маєш бажання – будеш мати все. Йдіть до своєї цілі, досягайте своєї мети. Я вже на півшляху до своєї», — розповідає Яромир.
 
Інколи нам може здаватись, що доступність — лише потреба людей з інвалідністю. Але насправді це не так. Справжня доступність — це коли комфортно усім без винятку.

Нагадуємо, що «Автошколи для осіб з інвалідністю» — унікальний проєкт, реалізований МВС України у рамках ініціативи Першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів». Його метою є створення рівних можливостей для кожного, хто бажає навчитися керувати автомобілем.

Такі автошколи працюють і приймають охочих у п’яти регіонах України – в Київській, Львівській, Хмельницькій, Кіровоградській та Дніпропетровській областях.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне