Суд дав три доби адмінарешту чоловіку, який розпивав пиво і був без маски

смертельного випадку
Фото: Хмельницький апеляційний суд

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд визнав винним місцевого мешканця у порушенні правил карантину і розпиванні пива у громадському місці і призначив покарання у вигляді трьох діб адміністративного арешту.

Про це свідчить постанова від 20 липня.

За матеріалами справи 22 червня близько 16 год. 23 хв., перебуваючи на зупинці громадського транспорту на вул. Князів Коріатовичів, 52 у Кам`янці-Подільському, чоловік розпивав пиво, чим ображав людську гідність і громадську мораль. Крім того, перебував без засобів індивідуального захисту, зокрема, распіратору, захисної маски, чим порушив вимоги “карантинної” постанови Кабміну.

У суді мешканець повністю визнав вину у вчинених правопорушеннях. Зазначив, що дійсно перебував в громадському місці без засобу індивідуального захисту та розпивав пиво, в подальшому придбав захисну маску. Просив суд застосувати до нього мінімальне стягнення.

Окремо суд з’ясував, що чоловік протягом року двічі притягувався до відповідальності за розпивання спирного у громадському місці (ст. 178 КУпАП). Тому вирішив призначити адміністративний арешт на три доби, “оскільки саме такий вид адміністративного стягнення буде достатнім засобом виховання особи та запобігатиме вчиненню нових правопорушень як правопорушником, так і іншими особами”.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне