Суд відправив за грати одного з командирів обласного ДСНС за торгівлю наркотиками

Фото: суд

Хмельницький міськрайонний суд визнав винним командира відділення 2 ДПРЧ 1 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області у торгівлі наркотиками (ч. 2 ст. 307 КК України) і призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це свідчить вирок від 16 вересня.

Працівник ДСНС визнав, що за попередньою змовою з ще однією особою здійснювали на території Хмельницької області злочинну діяльність, пов`язану із незаконним обігом та збутом психотропних речовин «амфетамін» та особливо небезпечного наркотичного засобу «канабіс». Гроші за наркотики клієнти скидали на банківську картку.

28 серпня обвинувачений уклав з прокурором угоду про визнання винуватості. Згідно з її змістом, рятувальник щиро розкаявся у вчиненні кримінальних правопорушень, надав зізнавальні свідчення щодо себе та іншого учасника групи, активно сприяв розкриттю вчинених ним кримінальних правопорушень, а також тяжких правопорушень, вчинених іншою особою.

Крім цього, сторони погодили призначити обвинувачення покарання: за ч. 2 ст. 307 КК України, із  застосуванням ст. 69 КК України у вигляді трьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На вирок може бути подана апеляційна скарга до Хмельницького апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня проголошення вироку.

Додамо, що санкція ч. 2 ст. 307 КК України передбачає покарання у вигляді позбавленням волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Інформує НГП

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне