Суд виніс вирок чоловікові, який спричинив ДТП з 4-ма потерпілими, одна з яких у результаті втратила дитину

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 квітня цього року близько 16.45 години на автодорозі сполученням «Ізяслав — Білотин» поблизу села Михля Ізяславського району.

37-річний водій автомобіля «Рено Лагуна», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з легковиком «ВАЗ 2107» під керуванням жителя м. Славута. До речі, раніше водій «Рено» рішенням суду за нетверезе водіння уже був позбавлений права керування транспортним засобом.

У результаті ДТП травмувалася ціла сім’я — 46-річний водій «ВАЗу», його 44-річна дружина, 4-річний онук і 26-річна дочка, яка була вагітною і через травму живота втратила дитину. 

Під час розгляду справи в Ізяславському районному суді обвинувачений свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, визнав повністю. Також чоловік частково компенсував завдану шкоду потерпілим. Зважаючи на це, йдеться у повідомленні суду, «суд визнав за можливе призначити покарання у виді позбавлення волі на строк ближче до мінімального, передбаченого санкцією статті». 

Відтак чоловік отримав покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 3 роки.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне