Силами підрозділів ГУ ДСНС на території області ліквідовано 4 пожежі у житлових будинках

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

16 лютого на Хмельниччині, ймовірно, порушення протипожежних правил під час користування пічним опаленням призвело до пожеж у чотирьох людських оселях.

Так, о 15:39 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Юринці Городоцького району. На момент прибуття підрозділу ДСНС пожежа поширилась на площу 40 кв.м. Вогнеборцям вдалося остаточно ліквідувати полум’я о 15:53 та врятувати будівлю від знищення.

О 17:00 загорівся приватний будинок на вул. Перемоги в м. Славута. Вогнеборці 18 ДПРЧ миттю прибули за викликом і вже о 17:10 загоряння було ліквідоване. Завдяки оперативності особового складу вдалося запобігти розповсюдженню полум’я на решту кімнат будинку.

https://km.dsns.gov.ua/

Вже за годину — о 17:57 — мчали за викликом вогнеборці 19 ДПРЧ м. Старокостянтинів, де на провулку Польовому спалахнув житловий будинок. Черговий караул підрозділу діяв оперативно та злагоджено, що сприяло якнайшвидшій ліквідації пожежі площею майже 30 кв.м.

Пізнього вечора — о 22:59 — сигнал про пожежу житлового будинку в с. Шрубків Летичівського району отримали вогнеборці 15 ДПРЧ. Прибувши на місце пожежі, їм спільно з бійцями 31 ДПРП довелося приборкувати полум’я, яке встигло знищити покриття і перекриття будівлі на площі 40 кв.м. Остаточна ліквідація пожежі відбулась о 23:35. Житло було врятоване від знищення вогнем.

Внаслідок пожеж ніхто не постраждав.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне