Симчишин показав, як будується Палац спорту за третину мільярда гривень

Фото: ngp-ua.info

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин прозвітував про будівництво Палац спорту на вул. Прибузькій, 5/1а, яке триває близько року. Інформує НГП.

ngp-ua.info

Про це він написав у “Фейсбуці”.

“Завершили монтаж унікальних металевих конструкції спортивно-розважальної арени, що зможе вмістити більше 3000 глядачів. До кінця року маємо її накрити. Збудували і закладні під двохярусні трибуни. Окрім того, вже зведені стіни, дах, встановлюються вікна в адміністративно-господарській будівлі, де, крім інших приміщень, буде і 4 спортзали площою 200 кв.м., збудована трансформаторна підстанція, частково змонтовані мережі, вентиляція. Цього року використали близько 100 млн грн, на наступний рік знову братимемо участь у конкурсі на держфінансування. Сподіваюся, те, що ми з всіх інших міст виконали найбільший об’єм роботи, дозволить і цього разу перемогти”, – зазначив мер.

За словами керманича міста, завершення будівництва Палацу спорту очікується у 2021 році.

ngp-ua.info

Довідково. Управління капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконавчого комітету Хмельницької міської ради 24 грудня 2018 року підписало договір з ТОВ “Будівельний Альянс Груп” (Хмельницький) на будівництво Палацу спорту на вул. Прибузькій, 5/1а у Хмельницькому загальною вартістю 275,79 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне