ТНМК проведуть у Хмельницькому безкоштовний благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Фото: афіша

Танок на майдані Конґо – культовий гурт, родоначальники та головні драйвери українського хіп-хопу, які вже понад 25 років займають вагоме місце на вітчизняній сцені. Тисячі концертів, сотні фестивалів, більше ніж тридцять кліпів, десятки фільмів та платівок, все це – про ТНМК.

Концерт відбудеться 4 серпня 2023 року о 19.00 в парку імені Чекмана у Хмельницькому.

Минулого року гурт ТНМК вирушив у свої благодійні гастролі містами Європи, граючи безкоштовні вуличні концерти за вільний донат.

Частина гурту служить на обороні свободи України – фронтмен гурту Фагот в добробаті “Реванш”, бас-гітарист Костянтин Котя Жуйков – солдат Національної Гвардії України, гітарист Ярослав Верьовкін служить в ЗСУ. Всі вони продовжують службу, а на час цих концертів отримали відпустки від керівництва, щоби стати на позиції арт-оборони України й допомогти країні не тільки всередині, але й зовні.  Інші учасники гурту є активними волонтерами, працюють на тактичних напрямках (тактична медицина, забезпечення підрозділів ЗСУ автівками, а також просвітництво, міжнародне культурне волонтерство).

Наразі TNMKONTOUR – це благодійні концерти, які є надважливими для гурту, тому під час концерту буде збір донатів та аукціон з лотами. Так працює культурний шлях. Під час концертів відбуваються промови, тому ці заходи сміливо називаємо маніфестаціями. З головною місією – зібрати кошти на допомогу країні.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне