ТОРівці зупинили водія за порушення ПДР, а виявили зброю та наркотичні речовини

1
Фото: @khmelpolice

15 червня, близько 5-ї години ранку, на вулиці Кам’янецька, співробітники взводу №1 роти ТОР зупинили транспортний засіб Rover. Як інформує прес-служба Патрульної поліції, його водій порушив Правила дорожнього руху.

Під час спілкування із водієм, патрульні помітили, що чоловік підозріло себе поводить та помітно нервує. Вийшовши із автомобіля громадянин кинувся утікати від поліцейських у пішому порядку. Патрульні наздогнали та затримали чоловіка. 

Під час поверхневої перевірки особи та транспортного засобу, патрульні виявили у жителя Хмельницької області 1994 року народження, поліетиленові пакети із речовиною рослинного походження зеленого кольору, поліетиленові пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору невідомого походження, предмет схожий на зброю, ймовірні набої та, предмет, схожий на кийок.

2

@khmelpolice

Патрульні одразу викликали на місце слідчо-оперативну групу, яка надалі розбиратиметься в обставинах справи.

Нагадаємо, що затримали кримінального авторитета з Нетішина, який вимагав кошти у підприємця з Славути. У м. Нетішин Хмельницької області працівники управління стратегічних розслідувань, слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області спільно з працівниками УСБУ та за процесуального керівництва обласної прокуратури затримали на вимаганні місцевого кримінального авторитета на прізвисько «Брень». До затримання зловмисника залучався спецпідрозділ поліції «КОРД». 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне