Тріумф легкоатлетів з Хмельниччини у Мюнхені

Фото: Хмельницька обласна державна адміністрація
21 серпня завершився чемпіонат Європи з легкої атлетики в німецькому Мюнхені, присвячений 50-річчю Ігор ХХ Олімпіади, на якому українці вибороли 5 нагород: 2 золоті, срібну і 2 бронзові медалі.
 
Свій вагомий внесок в успіх національної збірної зробили спортсмени з Хмельниччини, котрі виступили на цих престижних змаганнях.
 
20 серпня найемоційнішу перемогу здобула хмельничанка Марина Бех-Романчук, що піднялася на першу сходинку п’єдесталу пошани після виграшу чемпіонату у потрійному стрибку з особистим рекордом 15,02 м, продемонструвавши цей найкращий результат сезону в Європі у п’ятій спробі. Найближчих суперниць-призерок вона випередила більш ніж на 40 сантиметрів.
 

Хмельницька обласна державна адміністрація

 
У фіналі бігу на 400 м з бар’єрами представниця Донеччини Вікторія Ткачук фінішувала другою – 54,30 с. Анна Рижикова з Дніпра показала час 54,86 с і стала володаркою бронзової медалі. Для 27-річної Вікторії-вихованки Нетішинської КДЮСШ, срібна медаль стала першою індивідуальною нагородою європейського гатунку.
 
20 cерпня уродженка Солобковець, а нині представниця Київщини Людмила Оляновська лише на останніх кілометрах спортивної ходьби на 20км не змогла втримати темпу лідерок і посіла 4 місце (1 год 29 хв 46 с).
 
Щиро вітаємо наших спортсменок та їх перших наставників – заслужених тренерів України Вадима Крушинського (Хмельницький), Олександра Краснова (Нетішин) та Євгена Тараканова (Ярмолинці) з цим чудовим результатом та бажаємо нових перемог у наступних змаганнях! Перемагаємо в спорті, переможемо і у війні!
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне