Три жительки Шепетівки влаштували бійку у клубі

15
Фото: /prozahid.com

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно трьох жительок Шепетівки, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами першою, другою статті 296), частиною першою статті 304, частиною другою статті 304 Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 31.07.2019, в нічний час К., знаходячись у диско-барі «Юність», підійшла до потерпілої, безпричинно вдарила долонею в обличчя, повідомляє Про Захід.

Не зупиняючись, К., діючи за попередньою змовою групою осіб з М. та неповнолітньою В., 2002 року народження, у присутності сторонніх осіб, умисно обома руками схопила потерпілу за волосся та із застосуванням фізичної сили потягнула до виходу із приміщення бару.

Одразу ж після цього, М. разом зі своєю неповнолітньою дочкою, підбігли до потерпілої та схопили її за руки і верхній одяг. Повалили на підлогу та спричинили численні тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості. Як такі, що спричиняють короткочасний розлад здоров’я.

Крім того, обвинувачені К. та М., достовірно знаючи, що В. є неповнолітньою, втягнули її в злочинну діяльність. Внаслідок чого остання скоїла кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 296 КК України.

Нагадують, що санкція ч. 1 ст. 296 КК України передбачає призначення покарання у виді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Санкція ч. 1 ст. 296 КК України передбачає призначення покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Санкція ч. 1 ст. 304 КК України передбачає призначення покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Санкція ч. 2 ст. 304 КК України передбачає призначення покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до десяти років.

Пресслужба Шепетівського міськрайонного суду.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне