Триває реконструкція Солобковецького центру позашкільної освіти

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/

В рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у с. Солобківці Хмельницького району триває реконструкція будівлі Солобковецької загальноосвітньої школи під комунальний заклад «Центр позашкільної освіти».

В громаді сподіваються, що новий Центр дасть змогу творчим та обдарованим дітям розвивати свої здібності, а педагоги отримають додаткові робочі місця. В приміщені школи будуть облаштовані зал зі сценою, зал для важкої атлетики, зал для силових видів спорту, роздягальні, кабінети працівників, класи, просвітницькі гуртки для молоді, інтермедіатека. Територія з головного входу буде обладнана автомобільною стоянкою.

https://www.adm-km.gov.ua/

Наразі роботи на об’єкті знаходяться на завершальному етапі. Робітники проводять випробувальні роботи системи опалення, здійснюють роботи по благоустрою території, влаштування ґанків вхідних груп, каналізації, водовідведення, облицювання підлог з керамічних плиток в актовому залі, монтажу електричних вмикачів, розеток, освітлення.

https://www.adm-km.gov.ua/

Зазначимо, що загальна кошторисна вартість об’єкту становить 12 093,58 тис гривень. У 2021 році передбачено та профінансовано в повному обсязі 6,72 млн грн коштів ДФРР, з яких освоєно 5,82 млн грн або 86,6 відсотка. З передбачених коштів місцевого бюджету в сумі 0,93 млн грн профінансовано та освоєно в повному обсязі 0,62 млн гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне