Центр розмінування ЗСУ у Кам’янці-Подільському підготував вже близько 300 водолазів

Фото: ngp-ua.info

У Центрі розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України завершився курс підготовки фахівців за спеціальністю «Водолаз ІІІ класу». Повідомляє інформаційне агентство Міністерства оборони України.

Двадцятьом слухачам, які впродовж шести тижнів пройшли теоретичну, практичну підготовку й склали іспит, присвоєно кваліфікацію «Водолаз» і вручено свідоцтва й особисті книжки водолаза.

«Це не перший випуск фахівців-водолазів на базі Центру розмінування. З 2013 року навчання за цим напрямком пройшли близько 300 осіб. Для підготовки водолазів у Центрі створені всі необхідні умови. Маємо чудовий водолазний комплекс із сучасними класами та спеціальним озером, що дає змогу проводити водолазні спуски й імітувати в реальних умовах позаштатні ситуації», — наголосив начальник Центру полковник Володимир Родіков.

Окрім цього, для майбутніх водолазів створена найсучасніша навчально-матеріальна база та найголовніше є висококваліфіковані інструктори з професійним і бойовим досвідом.

Інтенсивність та якість навчального процесу в Центрі розмінування дає можливість готувати водолазних кваліфікованих фахівців, які спроможні виконати надскладні завдання під водою.

Джерело: НГП 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне