Цієї ночі на Хмельниччині горів житловий будинок та літня кухня

крас1
Фото: km.dsns.gov

На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу літньої кухні та житлового будинку. За інформацією прес-служби рятувальників, травмованих та загиблих під час займань не було.

24  березня о 01:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в с. Виноградівка Ярмолинецького району.

До місця виклику негайно було направлено черговий караул рятувальників 12 Державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду села Михайлівка. На момент прибуття вогнеборців площа пожежі становила 25 кв.м. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС, о 01:58 пожежу вдалося локалізувати, а о 02:03 – остаточно ліквідувати. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

А вже о 06:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с.Волиця Красилівського району.

2крас

km.dsns.gov

На місце події  одразу прибуло чергове відділення рятувальників 14 Державної пожежно-рятувальної частини. Розвідка встановила, що місцем виникнення пожежі стала житлова кімната. Через сильне задимлення, надзвичайникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання та зору. Завдяки злагодженим та оперативним діям бійців ДСНС, пожежа на площі 10 кв.м була швидко ліквідована, та не допущено розповсюдження полум’я на сусідні кімнати і горище.

Пожежу локалізовано о 06:39 та ліквідовано о 06:43. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. До ліквідації пожежі було залучено 4 рятувальника та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки. Нещасних випадків на пожежі не було.

Нагадаємо, що у Полонському районі рятувальники ліквідували пожежу господарчої споруди. 23 березня о 12:42 на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в с. Бражинці Полонського району. Пожежу було локалізовано о 13:00, та ліквідовано о 13:03 хвилин. Причина пожежі встановлюється. Травмованих та загиблих на місці події не було.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне