Ціна газу для клієнтів ТОВ «Хмельницькгаз Збут» у жовтні складе 6,79 грн за кубометр

Фото: https://kremenets.city/

Для побутових споживачів-клієнтів ТОВ “Хмельницькгаз Збут” ціна блакитного палива в жовтні складе 6,79226 грн за куб. м, що дорівнює 0,6392 грн за кВт-год.

Після скасування державного регулювання цін на газ для населення, вартість блакитного палива в Україні безпосередньо залежить від котирувань на європейських енергетичних біржах. Навесні нинішнього року ціни на газових хабах Європи впали до історичного мінімуму. Втім, у липні-вересні блакитне паливо стрімко подорожчало. Для європейського ринку це традиційне сезонне явище, адже з наближенням холодів та збільшенням попиту вартість газу зазвичай зростає, а після завершення опалювального сезону і зменшення попиту – падає.

Захистити домашні бюджети від пікових цін на енергоресурс можна завдяки акції «Твоя енергонезалежність», замовивши будь-який обсяг газу на зиму за 5,49 грн за кубометр.

Аби заощадити під час холодів, вже понад 2200 жителів Хмельниччини подбали про свою енергонезалежність. Подоляни придбали на опалювальний сезон більше 2 млн кубометрів природного газу.

Підписатися на вигідну пропозицію можна до 30 вересня, тому краянам варто поквапитися, адже до кінця місяця залишилося декілька днів!

Детальні умови акції: https://bit.ly/2CYMMRC

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне