У Білогірському районі на дах житлового будинку впало дерево

55
Фото: km.dsns.gov

Білогірський район: рятувальники прибрали повалене дерево з даху житлового будинку. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

8 травня о 10:56 на пункт зв’язку 24 Державного пожежно-рятувального поста надійшло повідомлення про те, що в с.Данилівка через сильні пориви вітру та зливу на дах житлового будинку впало дерево. Тож було вирішено по допомогу звернутись до рятувальників.

На місце події було направлено чергове відділення 24 ДПРП. Бійці ДСНС за допомогою бензопили розкрижували повалене дерево та прибрали його з покрівлі будинку. Таким чином проблему було вирішено, за що господарі щиро подякували надзвичайникам.

Постраждалих та загиблих внаслідок надзвичайної події не було.

Нагадаємо, що вогнеборці ліквідували пожежу офісного приміщення. 3 травня о 01:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу офісного приміщення на території колишнього заводу «Термопластавтомат» на вул. Курчатова в обласному центрі. Невідкладно до місця події прибули рятувальники 1 Державного пожежно-рятувального загону. На момент прибуття  підрозділів пожежа поширилась на площу 3 кв.м.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне