У боях з російськими окупантами загинуло троє військових з Хмельниччини

Фото: Савіцький Максим, Рибачок Павло, Нашілов Богдан

Звістки про загибель Героїв прийшли у три громади Хмельниччини. Інформує НГП.

22 жовтня 2023 року внаслідок бойових дій біля населеного пункту Петропавлівка Куп’янського району Харківської області загинув солдат Савіцький Максим Миколайович, повідомили у Старокостянтинівській громаді.

Максим Савіцький народився 3 липня 2003 року й проживав у Старокостянтинові. В листопаді 2021 його призвали на строкову службу. Згодом боєць підписав контракт. Під час повномасштабного вторгнення воїн виконував бойові завдання у складі зведеного підрозділу прикордонної служби.

Про загибель військового повідомляють у Полонській громаді.

На фронті загинув внаслідок поранень, отриманих поблизу населеного пункту Веселе Бахмутського району Донецької області оператор безпілотних літальних апаратів Рибачок Павло Петрович, 1996 року народження.

24 жовтня внаслідок артилерійського обстрілу на Запорізькому напрямку загинув Нашілов Богдан Петрович, 2001 року народження, житель с. Мазники.

«Кожне сповіщення про загибель – то глибока рана у серцях жителів Деражнянщини та України в цілому. Знову біль, сум, горе… У жалобі та скорботі, з приводу невимовного горя, схиляємо голови. Щирі співчуття рідним та близьким Богдана» – йдеться у дописі Деражнянської громади.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне