У Чемеровецькому районі продовжується будівництво амбулаторій

Фото: www.adm-km.gov.ua

Заступник голови Чемеровецької районної державної адміністрації Петро Кравцов і заступник голови Чемеровецької районної ради Лариса Лук’янова здійснили робочу поїздку у с. Сокиринці, де наразі триває будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Цей проект реалізується у рамках програми «Доступна медицина».

www.adm-km.gov.ua

Петро Іванович і Лариса Василівна зустрілися із завідувачем амбулаторії Михайлом Марковим і представником підрядної організації. Цікавилися термінами завершення будівництва, проінспектували хід виконаних робіт.

Представники районної влади оглянули територію об’єкту, побували в середині приміщення. На сьогодні виконані роботи з облаштування зовнішнього фасаду, здійснено перекриття даху будівлі металочерепицею, встановлено вікна та інше.

www.adm-km.gov.ua

Раніше було закуплено легковий автомобіль Renault DUSTER. На черзі – проведення внутрішніх робіт, оснащення кабінетів, встановлення медичниго обладнання та устаткування тощо.

Загальна вартість проекту – у межах 6,2 млн. грн. Мінрегіонбудом проводиться коригування вартості проекту з 6,2 млн. грн до 8 млн. грн. у зв’язку із доукомплектуванням необхідним обладнанням.

Окрім того теж продовжується будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с.Вільхівці.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне