У День соборності на трасі державного значення буде обмежено рух

9
Фото: hm.npu.gov

22 січня Україна відзначає знаменну дату — століття проголошення акту Злуки, коли об’єдналися Народна Республіка (УНР) і Західноукраїнська Народна Республіка (ЗУНР). Саме з цього дня Україна визнала свою державу соборною і незалежною.

Як повідомляє ГУ НП у Хмельницькій області, з цієї нагоди на межі Тернопільщини та Хмельниччини (в районі сіл Гуків Чемеровецького району та Скала Подільська Борщівського району) відбуватимуться урочисті заходи. У зв`язку з ними 22 січня 2019 року з 11.00 до 13.00 години буде обмежено проїзд автотранспорту по трасі державного значення Р24, яка проходить через село Гуків Чемеровецького району (відрізок, позначений червоним на карті).

Об’їзд у напрямку Тернополя можливий через смт. Чемерівці в напрямку Гусятина або за напрямком Війтівці — Волочиськ — Тернопіль.

Нагадаємо, що за рік хмельничани витратили на покупку нових авто $46 млн. Впродовж 12 місяців 2018 року в Хмельницькому та області зареєстрували 1,6 тис нових автомобілів, а сума покупок склала $46 млн. Про це інформує аналітичний віділ порталу RST.ua. Половина авто, які реєстрували в регіоні, входила в ціновий діапазон $17 до 35 тис без врахування вартості додаткового обладнання. Ще 22% – дорожчі $35 тис. Середня ціна автомобіля у минулому році у Хмельницькому перевищила $28 тис, а сума покупок склала $46 млн, – інформує сайт з продажу автомобілів RST.ua. Найпопулярнішою маркою серед хмельничан минулого року було Renault. На 242 авто цієї марки за рік витратили $4 млн без врахування вартості додаткового обладнання. Також у регіоні часто купували Toyota і Volkswagen. Серед моделей найчастіше у регіоні обирали кросовер Renault Duster.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне