У Дунаєвецькому районі внаслідок ДТП травмувався 47-річний чоловік

5
Фото: hm.npu.gov

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалася людина. Про аварію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 17 квітня, близько 08.00 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Воробіївка Дунаєвецького району.

Попередньо встановлено, що 47-річний кам’янчанин на автомобілі «Фольксваген Пассат», здійснюючи об’їзд, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із вантажним автомобілем «Мерседес Спринтер» під керуванням 21-річного жителя Красилівського району.

У результаті ДТП водій автомобіля «Фольксваген Пассат» отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ключиці і був госпіталізований у травматологічне відділення Дунаєвецької центральної районної лікарні.

Працівники поліції по даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Наразі з’ясовуються усі обставини події.

Нагадаємо, що хмельничанин на автомобілі «Opel Astra» скоїв наїзд на 62-річну пенсіонерку. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 11 квітня, близько 18.00 години в обласному центрі по вулиці Інститутській. 23-річний місцевий житель на автомобілі «Opel Astra» скоїв наїзд на 62-річну пенсіонерку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому стегна і була госпіталізована в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні. Стан здоров’я потерпілої — задовільний. По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне