У Городку 6-річний хлопчик потрапив під колеса автомобіля

11
Фото: з Facebook

Хлопчик перебігав дорогу у невстановленому місці.

Сьогодні, 21 лютого близько 11 години в місті Городок по вулиці Тичини сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили на сторінці “Поліція Городоччини” у Facebook.

За попередньою інформацією, водій, керуючи автомобілем «Шкода Октавія», здійснив наїзд на 6-річного пішохода. Хлопчик йшов з бабусею по тротуару, але поки та затрималась, сам побіг через дорогу в кількох метрах від пішохідного переходу і його збив автомобіль.

3

з Facebook

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, дитина отримала травми у вигляді перелому лівої ноги. Відтак, хлопчик відразу був доставлений каретою «швидкої» до Городоцької центральної районної лікарні. За даним фактом розпочато досудове розслідування. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

2

з Facebook

Правоохоронці наголошують, що пішоходам категорично забороняється виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху, раптово виходити, вибігати на проїзну частину, зокрема, на пішохідний перехід, допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину, переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках. Від дотримання Правил дорожнього руху буде залежати ваше життя і здоров’я, а також життя і здоров’я інших учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, що у Хмельницькому сталася смертельна ДТП: водій “Toyota” збив 63-річну пенсіонерку. Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 лютого, в обласному центрі близько 14.00 години по вулиці Героїв Майдану біля обласної бібліотеки. 38-річний хмельничанин на автомобілі «Toyota Land Cruiser Prado», здійснюючи поворот з вулиці Грушевського на Героїв Майдану, скоїв наїзд на 63-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину по пішохідному переходу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне