У Ярмолинецькій громаді замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий

Фото:

У Ярмолинецькій громаді планують будівництво нового дитячого садочка. Така необхідність виникла, бо внаслідок ракетного удару російської федерації було пошкоджено будівлю закладу дошкільної освіти в селищі. Наразі муніципалітет оголосив громадське обговорення проєкту.

Будівництво закладу дошкільної освіти має відбуватись по вулиці Шкільна в селі Нове Село. Новий садочок буде розрахований на 115 місць, тобто 6 груп.

“Метою проекту є відновлення безпечного, сучасного освітнього процесу дітей дошкільного віку Ярмолинецької селищної територіальної громади, оскільки внаслідок ракетного удару російської федерації було пошкоджено будівлю Ярмолинецького закладу дошкільної освіти №3 «Дзвіночок», що унеможливило надання освітніх послуг”, – пояснюють у селищній раді.

Проєкт реалізується за підтримки «U-LEAD з Європою» та передбачає розробку проєктно-кошторисної документації.

“При будівництві нового дитячого садка у проєкт інтегрують принципи стійкості, сталості та інклюзивності. Об’єкт відповідатиме поточним і майбутнім потребам, а також враховуватиме гендерні та соціальні аспекти, відповідатиме екологічним стандартам”, – зазначають у муніципалітеті.

Наразі мешканців тергромади запрошують долучитись до обговорення важливого проєкту відновлення. Воно відбудеться 29 квітня з 14.00 до 16.00 в змішаному форматі (офлайн та онлайн). Інформацію про місце проведення та покликання для участі буде повідомлено після попередньої реєстрації.

Також до 6 травня можна ознайомитись з матеріалами проєкту за покликанням або у будівлі Ярмолинецької селищної ради у 208 і 209 кабінетах.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне