У Кам’янець-Подільській ОТГ винагороджуватимуть преміями обдарованих дітей

Фото: http://www.golos.com.ua/

Обдарованих дітей, які посядуть призові місця на конкурсах, у Кам’янець-Подільській ОТГ винагороджуватимуть преміями.

За перемогу в обласних і регіональних змаганнях діти отримуватимуть від однієї до двох тисяч гривень. За призові місця у всеукраїнських етапах їх нагородять преміями у три—п’ять тисяч гривень, а на призерів міжнародних конкурсів чекатимуть винагороди у шість-десять тисяч гривень.

Кошти на преміювання юних інтелектуалів передбачено у програмі підтримки та розвитку інтелектуально обдарованих дітей Кам’янець-Подільської міської територіальної громади. На таку мету на цей рік у ній передбачено 350 тисяч гривень.

У місті щороку понад півтори тисячі учнів бере участь у шкільних предметних олімпіадах, командних турнірах, очних і заочних конкурсах. Майже чверть стає переможцями та призерами Всеукраїнських учнівських олімпіад, турнірів, а дві третини — переможцями та призерами обласних конкурсів МАН України.

Місцева влада не забула і про талановитих митців. За перемоги у конкурсах і фестивалях різних рівнів солісти, дитячі та молодіжні творчі колективи комунальних установ територіальної громади винагороджуватимуться преміями у 10 тисяч гривень. На це в бюджеті передбачено 93,7 тисячі гривень.

Інформує Голос України

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне