У Кам’янець-Подільському районі поліцейські впродовж години розшукали зниклого 9-річного хлопчика

Фото: hm.npu.gov.ua

Сьогодні, 16 березня, близько 08.00 години на лінію «102» надійшло повідомлення від 27-річної жительки села Кізя Кам’янець-Подільського району про те, що напередодні пішов з дому і досі не повернувся її 9-річний син. На пошуки дитини одразу ж був спрямований особовий склад місцевих відділу та відділення поліції і вже за годину поліцейські розшукали хлопчика. Його життю і здоров’ю нічого не загрожує.

Жінка повідомила, що напередодні близько 15.40 години дала хлопчику завдання піти у село і забрати передачу. Та до вечора дитина так і не повернулася.

До поліції матір звернулася аж вранці наступного дня. Пояснює, що шукала сина і сподівалась, що він сам повернеться.

Після отримання повідомлення про зникнення дитини, на пошуки хлопчика спрямували особовий склад Кам’янець-Подільського відділу та відділення поліції. Правоохоронці взялися опитувати місцевих жителів і «прочісувати» місцевість. Знайшли хлопчика за годину в сусідньому селі у районі закинутих будівель.

Хлопчик розповів, що після отримання передачі заховав її у кущах, а сам пішов з друзями гратися в сусіднє село і втратив лік часові. Наразі дитину повернули додому. Життю і здоров’ю хлопчика нічого не загрожує. 

З матір’ю дитини провели профілактичну бесіду про недопустимість такої поведінки у майбутньому і склали на неї адмінпротокол за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне