У Кам’янці-Подільському адміністраторка ресторану “Хотей” визнала, що порушила карантин і попросила її оштрафувати

Фото: https://www.facebook.com/HoteiKP/photos/2303502976338806

Кам`янець-Подільський міськрайонний суд оштрафував на 17 тис. грн адміністраторку ресторану “Хотей” за порушення правил карантину (ст.44-3 КУпАП).

Про це свідчить постанова від 7 грудня.

За матеріалами справи 4 листопада близько 23 год. на вул. Соборна, 4 у Кам`янці-Подільському адміністраторка не припинила роботу вказаного закладу, що здійснював прийом чотирьох відвідувачів. Тим самим були порушені п.15 Постанови Кабінету Міністрів №641 від 22.07.2020 року із змінами та доповненнями та вимоги п.1,3 протоколу №43 позачергового засідання обласної комісії ТЕБ та НС.

У суді жінка повністю визнала вину. Пояснила, що відвідувачі ресторану, які на момент перевірки були в закладі, це постояльці готелю «7 Днів», до якого належить вказаний ресторан. Відвідувачі заздалегідь оплатили вечері у ресторані, тому вона змушена була порушити правила щодо карантину людей та не в змозі їх вигнати із закладу. За цих обставин жінка попросила суд застосувати до неї мінімальне стягнення.

Суд дійшов висновків, що вина адміністраторки повністю доведена. При накладенні стягнення суд враховував характер вчиненого адміністративного правопорушення, ступінь вини, сімейний стан та майнове становище порушниці, враховуючи фактичні обставини вчиненого адміністративного правопорушення та його суспільну небезпеку і в підсумку застосував адміністративне стягнення у вигляді штрафу в мінімальних межах санкції ст.44-3КУпАП (17 тис. грн).

Крім штрафу, жінка заплатить 420,4 грн судового збору.

Нагадаємо, що за порушення карантину передбачена відповідальність за ст. 44-3 Кодексу про адміністративні правопорушення («Порушення правил щодо карантину людей») передбачає штраф від 17 тис. грн до 34 тис. грн для громадян і 34-170 тис. грн – для посадових осіб.

Інформує НГП.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне