У Кам’янці-Подільському автомобіль “БМВ” збив велосипедиста

1
Фото: hm.npu.gov

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 березня, близько 16.23 години у м. Кам’янець-Подільському по Нігинському шосе поблизу автомийки. Про аварію повідомляє сайт ГУ НП у Хмельницькій області.

32-річний місцевий житель на автомобілі «БМВ», рухаючись в напрямку вулиці Чехова, під час повороту праворуч скоїв наїзд на 34-річного велосипедиста, який рухався в попутному напрямку.

У результаті ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та закритої черепно-мозкової травми. Потерпілого госпіталізували в нейрохірургічне відділення міської лікарні. Його стан медики оцінюють як задовільний.

Наразі по даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Нагадаємо, що на Хмельниччині сталася жахлива аварія. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 березня, близько 18.40 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Антонівці Ярмолинецького району. Попередньо встановлено, що 33-річний хмельничанин на автомобілі «Фіат Добло», рухаючись в напрямку обласного центру, під час маневру обгону допустив лобове зіткнення з автомобілем «БМВ 525» під керуванням 26-річного жителя міста Городок. У результаті ДТП водій автомобіля «Фіат Добло» від отриманих травм помер на місці події. Водій автомобіля «БМВ» із політравмою у важкому стані госпіталізований до реанімаційного відділення Хмельницької обласної лікарні. У його 22-річної пасажирки діагностували численні забої, струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. Потерпілу госпіталізували до неврологічного відділення Ярмолинецької центральної районної лікарні. Її стан лікарі оцінюють як задовільний.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне