У Кам’янці-Подільському капітан поліції врятував молодого чоловіка, який намагався стрибнути із Замкового мосту

Фото:

Подія сталася ще 13 листопада, проте поліцейський нікому не розповідав про свій вчинок. Історія набула розголосу, коли місцеві жителі виставили в соціальних мережах відео з міських камер спостереження зі словами вдячності працівникові Кам’янець-Подільського міського відділу поліції.

Олег Коломий працює на посаді начальника сектору реагування патрульної поліції №1 Кам’янець-Подільського відділу поліції. Того дня він заступив на добове чергування. Оскільки значна частина працівників перебували на виборчих дільницях перед другим туром виборів, Олег Коломий якраз об’їжджав ДВК і перевіряв, як наряди несуть службу.

Близько 16.00 капітан поліції повертався в місто через Замковий міст і побачив на ньому молодого чоловіка, який мав намір стрибнути в каньйон, глибина якого в цьому місці сягає близько 30 метрів.

Олег одразу ж зупинив автівку і кинувся до молодика, проте той погрожував негайно стрибнути, якщо поліцейський буде вчиняти якісь дії. Тоді капітан поліції зав’язав із чоловіком розмову, тим часом непомітно наближаючись до нього. А коли випала слушна нагода, схопив чоловіка за ноги і стягнув з краю моста.

Як виявилось, причиною такого відчайдушного вчинку стало сімейне непорозуміння. Та й тут Олег не залишився осторонь і допоміг чоловікові та дружині знайти спільну мову.

https://hm.npu.gov.ua/

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне