У Кам’янці-Подільському карета швидкої допомоги злетіла з дороги

w
Фото: @101firemen

Як інформує Служба порятунку “101”  Кам’янця-Подільського, рятувальники витягли машину на дорогу. Постраждалих немає.

30.12.2018 р. о 22 год. 55 хв. на пункт зв’язку 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення від чергового Кам’янець-Подільської швидкої допомоги. В повідомлені йшлося про те, що потрібно надати допомогу по буксируванні автомобіля швидкої допомоги. Він знаходиться за адресою м.Кам’янець – Подільський пр. Заводський 2б.

q

@101firemen

По прибуттю на місце події особовим складом відділення 5 ДПРЧ було проведено буксирування автомобіля швидкої допомоги з узбіччя де він застряг.

Нагадаємо, що рятувальники допомогли водію автомобіля Таврія вибратись із кювету. 24 грудня о 19:19 на пункт зв’язку 36 Державного пожежно-рятувального поста надійшло повідомлення від водія автомобіля Таврія про те, що рухаючись автодорогою поблизу с.Волиця-Польова Теофіпольського району внаслідок складних погодних умов не впорався з керування і легковик потрапив в кювет. Прибувши на місце події рятувальники за допомогою тросу витягли автомобіль на проїзну частину дороги, врятувавши водія від замерзання.

Цього ж дня рятувальники ліквідували наслідки ДТП, що трапилась в обласному центрі. 24 грудня о 23:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортнку пригоду, що трапилась на перехресті вулиць Прибузька та Старокостянтинівське шосе в обласному центрі. На місце події прибули рятувальники аварійно-рятувальної частини. Як з’ясувалось, зіткнулись автомобіль SUZUKI та ВАЗ-2106. В результаті зіткнення другий злетів у кювет.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне