У Кам’янці-Подільському на території комунального підприємства у ДТП загинула людина

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Подія трапилась 1 липня на території одного з комунальних підприємств міста, водій вантажівки допустив наїзд на 36-річного чоловіка, який від отриманих травм загинув на місці події, інформують у поліції.

Близько 18:00 години до чергової  частини  Кам’янець-Подільського районного управління поліції надійшло повідомлення від охоронця одного з комунальних підприємств міста про те, що на території цього ж підприємства водій автомобіля марки КАМАЗ під час руху заднім ходом допустив наїзд на 36-річного кам’янчанина, який знаходився на проїжджій частині території.

Внаслідок ДТП потерпілий від отриманих трав загинув на місці події.

За даним фактом слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Наразі обставини встановлюються.

За скоєне чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне