У Камʼянці-Подільському нетверезий водій хотів відкупитися від патрульних: слідчі відкрили кримінальне провадження

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Подія сталась вчора, 22 лютого, близько 17:30 години по вулиці Князів Коріатовичів. 51-річний чоловік керував автомобілем у стані алкогольного спʼяніння та щоб уникнути відповідальності спробував дати поліцейським 6500 гривень неправомірної вигоди.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинив 51-річного місцевого жителя, який керував автомобілем з порушенням правил дорожнього руху. В ході спілкування з водієм правоохоронці виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти освідування. Водій зізнався, що перед тим, як сісти за кермо, розпивав алкоголь, однак від проходження тесту на стан спʼяніння відмовився. 

Як тільки патрульні почали оформлення адміністративного протоколу, водій поклав до службового авто 6500 гривень за непритягнення до відповідальності. Поліцейські одразу ж викликали на місце події слідчо-оперативну групу. 

За даним фактом стосовно зловмисника слідчі Кам’янець-Подільського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає альтернативні види покарань, найсуворіше з яких — позбавлення волі строком до чотирьох років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне