У Камʼянці-Подільському оголосили підозру чоловікові, який кидався з ножем на відвідувачів супермаркету

Фото: Кам’янець-Подільське районне управління поліції

Подія сталась в одному із супермаркетів по вулиці Героїв Небесної Сотні. 32-річний місцевий житель спочатку штовхнув 25-річну жінку, після чого накинувся з ножем на неї та її хлопця.

Як з’ясувалось, потерпіла йшла повз зловмисника, поки той обирав товар з полиць. Чоловік повернувся в сторону дівчини й штовхнув її, від чого потерпіла впала на підлогу. Вона одразу піднялась та побігла по допомогу до свого хлопця. Останній у відповідь вдарив підозрюваного по обличчю. Однак, той дістав ніж та почав завдавати поранень опоненту та його дівчині.

Медики надали необхідну допомогу потерпілим. Обійшлось без госпіталізації.

Правоохоронці вилучили в зловмисника ніж та відкрили за фактом завдання тілесних ушкоджень кримінальне провадження. В ході досудового розслідування справу перекваліфікували на ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України та оголосили фігуранту підозру. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років ув’язнення.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне