У Кам’янці-Подільському оперативно розшукали зниклу 16-річну дівчину

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Як виявилось, учениця з числа внутрішньо переміщених осіб, не попередивши вихователів, залишила навчальний заклад, щоб поїхати до сестри в іншу область.

Сьогодні поліцейські опублікували в мережі повідомлення про розшук 16-річної дівчини Анастасії Коваленко, яка зникла з місця проживання в с. Балин. Дівчина тимчасово проживає, як внутрішньо переміщена особа, в гуртожитку місцевого училища. Про її зникнення до поліції повідомила вихователька навчального закладу.

Як виявилось, Анастасія не попередивши вихователів, намагалась поїхати в гості до сестри в іншу область. Для цього вона дісталась Кам’янця-Подільського, але загубилась в незнайомому місті. Дівчині стало погано і вона зайшла в один із розважальних центрів. Там працівники центру поцікавились її станом та викликали швидку допомогу. А вже медики, які прибули на виклик, впізнали дівчину за орієнтуванням в соцмережах та викликали поліцію.

Дякуємо усім небайдужим громадянам, які долучились до пошуків Анастасії. Наразі з нею все добре. Дівчина знаходиться у відділку поліції та очікує на вихователів.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне